طراح سرامیک مشکی طلایی را بشناسید

کاشی و سرامیک بدون لعاب (بدون لعاب):
کاشی هایی که پس از ساخته شدن از خاک رس و پختن در کوره، در فرآیند پخت دوم فرآوری نمی شوند، کاشی بدون لعاب یا بدون لعاب نامیده می شوند.

کل بدنه سرامیک مشکی طلایی های صیقلی نشده یکسان است. در حالی که یک طرف کاشی های لعاب دار با درجه حرارت بالا صیقل داده می شود، طرف دیگر و لبه ها بدون لعاب و زبر هستند.

کاشی چینی:
ماده اولیه مورد استفاده در تولید کاشی و سرامیک سیلیس و خاک رس است، در حالی که کاشی های چینی از یک ماده شیشه ای به نام “پرسلن یا چینی” ساخته می شوند.

تولیدکنندگان عمده کاشی و سرامیک:
ایتالیا، چین، ترکیه، هند و اسپانیا بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان کاشی و سرامیک هستند. با این حال، کشورهایی مانند استرالیا، برزیل، ایالات متحده آمریکا، کانادا و ژاپن به سرعت در حال رشد تولید کاشی و سرامیک هستند. با این حال، برای رفع نیازهای محلی در مقیاس کوچک، تقریباً همه کشورهای جهان این کاشی ها را تولید می کنند.

کیفیت کاشی و سرامیک:
کیفیت کاشی و سرامیک به مقاومت در برابر سایش و سختی سطح آن بستگی دارد. کاشی های بی کیفیت در برابر سایش، خراش و هوازدگی حساس هستند، در حالی که کاشی های با کیفیت بالاتر در برابر این تهدیدات بسیار مقاوم هستند.

سختی و دوام کاشی ها برای مصرف کننده اهمیت زیادی دارد. اگر کاشی لعابدار ، بسیار براق و مقاوم باشد، از انواع کاشی های پست محسوب می شود.

 

نکاتی که هنگام خرید کاشی و سرامیک باید در نظر داشته باشید

موارد استفاده از کاشی و سرامیک:
کاشی و سرامیک برای پوشش کف در منازل و سایر ساختمان ها استفاده می شود.
از کاشی های سرامیکی یا چینی در حمام و آشپزخانه برای جلوگیری از جذب آب به دیوارها و کف استفاده می شود.

کاشی های سرامیکی/پرسلانی به عنوان مواد زینتی و تزئینی استفاده می شود.
از این کاشی ها به عنوان روی میز و قفسه استفاده می شود.
از این کاشی ها به عنوان پوشش بیرونی دیوارها و سازه های ساختمانی برای حفاظت استفاده می شود.
از این کاشی می توان به جای تاشو نیز استفاده کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.