فواید شکلات خام
وقتی حبوبات پخته نشده اند، در مورد شکلات خام صحبت می کنیم. کاکائو و کره کاکائو در دمای بسیار پایین (هرگز بالاتر از 40 درجه سانتیگراد) استخراج می شوند تا تا حد امکان مواد معدنی، ویتامین ها و به ویژه پلی فنول های آنتی اکسیدانی را حفظ کنند.
کاکائو خام بهترین شکلات با مزایای تغذیه ای ده برابری است. سلیقه اش؟ مزه قوی تر، بیشتر، گاهی اوقات باید کمی رام شود تا بتوان آن را به طور کامل درک کرد.
اگر رویاهای شما شکلات پذیرایی شیرین عسل را با برنج مخلوط می کند، به شخصیت شرکتی و همچنین دوستی و صمیمیت مربوط می شود. معنی خواب دیدن برنج را برای عملکرد بهتربدانید.
فرانسوی ها به طور متوسط سالانه 380 تن شکلات مصرف می کنند! این غذای خوشمزه فواید زیادی برای سلامتی دارد. اما اگر به درستی انتخاب شود و از آن سوء استفاده نشود.
دو کاکائو ، با فیبر ، آنتی اکسیدان و سروتونین، شکلات از یک غذای معمولی دور است. فواید آن برای سلامتی متنوع است و موضوع بسیاری از مطالعات علمی جدی است.
مصرف منظم شکلات تلخ فواید زیادی دارد. مراقب باشید همه شکلات ها ارزش غذایی یکسانی ندارند و برای سلامتی شما مفید نیستند!
فواید شکلات تلخ
کاکائو که مسئول بسیاری از فضیلت هاست، به وفور در شکلات تلخ یافت می شود. همچنین، هرچه شکلات کاکائویی بیشتری داشته باشد، ارزش غذایی آن بهتر است و فواید سلامتی بیشتری دارد.
تأثیر بر روحیه: تأثیر مفید شکلات بر روحیه به دلیل اثر «ضدافسردگی» مواد سرخوشی موجود در آن است.
کاکائو سرشار از تریپتوفان است که به سروتونین، هورمون شادی معروف تبدیل می شود. سروتونین، منبع واقعی تندرستی، به دلیل اثر آرام بخشش شناخته شده است که به لطف آن شکلات عنوان غذا را به خود اختصاص داده است.
داروهای ضد افسردگی ترکیب منیزیم و قند موجود در شکلات انرژی را افزایش می دهد ، در حالی که منیزیم اثر آرامش بخشی بر سیستم عصبی عضلانی دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.